Rentstore.nl


Grote Wade 23H 3439 NX Nieuwegein
0626 395 777 Klik om te bellen

Over Rentstore.nl

Wij zijn een jong, ambitieus bedrijf. We zijn begonnen in 2015 met verhuur van verschillende benodigdheden voor o.a. de bouw en de horeca. Als klein bedrijfje tussen al de bekende verhuurgiganten, vinden wij ons bestaan in het aanbieden van kleine hoeveelheden te huren materiaal tegen een bijzonder aantrekkelijk tarief. Onze grootte geeft ons dan ook de mogelijkheid snel te schakelen en onze klanten persoonlijk te benaderen. Advies en hulp in gebruik van onze materialen vinden wij niet alleen een extra waarde, maar ook gewoon leuk om te doen. Zoals we zeggen: beter goed gehuurd dan slecht gekocht!

Ons nu nog vrij beperkte aanbod zien we in de toekomst uitbreiden in de richting van o.a. (party)tenten en gereedschappen. Hiernaast verhuren wij binnenkort ook promotiemateriaal voor bijvoorbeeld beurzen en presentaties; via ons zusterbedrijf A-Media Reclame, hebben wij dan ook alle expertise en middelen om te voorzien in deze vraag, waar dat het ook heen gaat.

Heeft u dan ook vragen, opmerkingen, wensen, wat dan ook, laat het ons gerust weten. We gaan ons uiterste best doen in uw vraag te voorzien.

 

Tot ziens in Nieuwegein,

Het Rentstore team

Rentstore.nl in het kort

Diensten

Verhuur van aanhangwagens

Verzekerd zonder eigen risico

Optioneel

Onze locatie

Rentstore.nl


Grote Wade 23H 3439 NX Nieuwegein
0626 395 777 Klik om te bellen