KlusjesBak


Facet 6 3162 VB Rhoon
06-20727051 Klik om te bellen

Wij hanteren 24 uurs tarief en geen kalenderdag
Altijd goedkoper dan de andere grote verhuurders
Denken graag met u mee en geven advies

Over KlusjesBak

Bij klusjesbak aanhangwagen verhuur, kunt u goedkoop een aanhanger huren. Zo vindt u bij ons voor bijna elke klus een geschikte aanhangwagen!

U vindt ons in Rhoon – Portland, waardoor ook klanten uit Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Hoogvliet en Spijkenisse goedkoop een aanhanger bij ons kunnen huren. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede service tegen een zeer scherpe prijs.

Omdat wij werken op afspraak is het noodzakelijk om de aanhanger te reserveren. Dit kunt u doen door het formulier in te vullen onder reserveren of te bellen op 06 – 207 270 51. Geef bij de reservering altijd aan wat u met de aanhanger wilt gaan doen. Dan kunnen wij u het beste advies geven en de juiste aanhanger voor u klaar zetten.

Er is bij klusjesbak altijd een afdeknet te huur, die bij losse lading verplicht is. Ook zijn er extra accessoires te huur zoals een Steekwagen, plateauwagen, kruiwagen en of verhuisdekens. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u doordeweeks een aanhanger nodig? Dan kunt u de avond vooraf, de aanhanger ophalen. Er is al een aanhanger te huur vanaf slechts € 25,00 per 24 uur. Weekend is vanaf vrijdag tot en met zondag hiervoor geldt het weekendtarief.
Zo krijgt u de beschikking over een goed onderhouden aanhanger die regelmatig wordt geïnspecteerd en voldoet aan de huidige eisen.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website klusjesbak.nl

Auto iets te krap, huur dan goedkoop een aanhanger bij klusjesbak

Foto's

KlusjesBak in het kort

Diensten

Verhuur van aanhangwagens

Online reserveren mogelijk

Ja

Onze locatie

KlusjesBak


Facet 6 3162 VB Rhoon
06-20727051 Klik om te bellen