Jozua Aanhangwagens/Paardentrailers


Snelliusstraat 16 3846 BT Harderwijk
0341412724 Klik om te bellen

Over Jozua Aanhangwagens/Paardentrailers

Even voorstellen...

Jozua Aanhangwagens is opgericht in 1985. Ons bedrijf richt zich op de professionele markt in de bedrijfsmatige, overheids en particuliere sector.

In 1993 is er een nieuwe bedrijfslocatie in gebruik genomen op Industrieterrein "Lorentz". Op deze locatie beschikken wij over een moderne werkplaats, showroom en buitenterrein en een uitgebreid magazijn.

Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van alle soorten aanhangwagens voor de meest uiteenlopende doeleinden. Op deze site vindt u een overzicht van de meest gangbare uitvoeringen en modellen. Ook voor reparatie en onderhoud aan alle merken kunnen wij een snelle afhandeling garanderen door de grote voorraad onderdelen die in ons magazijn permanent voorradig zijn. Inmiddels weten ook veel caravaneigenaren ons te vinden voor onderhoud.

Ons bedrijf is mede bekend in de BeNeLux door de grote sortering Ifor Williams trailers. Wij streven ernaar om altijd het volledige programma van deze Engelse fabrikant uit voorraad te kunnen leveren. U kunt hierbij denken aan de paardentrailers en veetrailers, maar ook gesloten aanhangwagens, machinetransporters en kippers.

Door een diversiteit aan leveranciers kunnen wij u altijd een kwaliteitsproduct bieden dat exact op uw wensen is afgestemd. Ook voor speciaalbouw kunnen wij u hoogwaardige oplossingen bieden die ook binnen ons bedrijf kunnen worden gerealiseerd. Jozua Aanhangwagens is officieel dealer van: Ifor Williams, Hapert, Stark, Henra, Saris, Anssems, Verdonk, Hulco, Hotra, Weijer, Pega en Kalf trailers

Jozua Verhuur is een afdeling binnen ons bedrijf waar wij mobiele winkels verhuren. Deze verkoopwagens zijn volledig door ons ingericht voor de verkoop van patat, snacks, vis, brood en kaas. Wij verhuren deze verkoopwagens vanaf een dag, een weekend, maand of seizoen. U kunt hierbij denken aan winkelverbouwingen, evenementen, feesten en standplaatsen.

Jozua Aanhangwagens.......de professionele keuze!

U bent van harte welkom!

Foto's

Jozua Aanhangwagens/Paardentrailers in het kort

Diensten

Verhuur van aanhangwagens
Verkoop van aanhangwagens

Verzekerd zonder eigen risico

Ja

Onze locatie

Jozua Aanhangwagens/Paardentrailers


Snelliusstraat 16 3846 BT Harderwijk
0341412724 Klik om te bellen