GPTrailers.nl


Arkens 4 8802 PR Franeker
0683951072 Klik om te bellen

Over GPTrailers.nl

GPTrailersis de specialist voor aanhangwagens en paardentrailers.

Bij ons kunt u terecht voor nieuwe en gebruikte paardentrailers/aanhangwagens, wij zijn de dealer van Cheval Liberte voor noord Nederland en kunnen u dan ook een zeer breed assortiment paardentrailers aanbieden. Veel nieuwe Cheval Liberte trailers zijn direct uit eigen voorraad leverbaar, op deze site vind u een duidelijk overzicht van 1.5 paard tot en met 4 paards trailers. Naast de verkoop en inruil verzorgen wij ook het onderhoud en reparatie van uw paardentrailer, heeft u vragen of wensen, laat het ons weten wij staan graag te woord!

KEURING AAN, PAARDENTRAILERS, AANHANGWAGENS EN CARAVANS.Onze eigen gediplomeerd monteur voert keuringen en onderhoud uit aan alle merken aanhangwagens, paardentrailers en caravans. Vanzelfsprekend ook aan merken welke niet in ons eigen leveringsgamma zitten.

Voor caravans voeren wij indien gewenst een volledige caravan-keuring uit. Hierbij wordt ook de complete gas- en electra-installatie gecontroleerd (o.a. gasdrukregelaar, gasleidingen, aarding 230V, etc.).

Bij de keuring worden de bestaande wettelijke eisen als norm gehanteerd. Als na de keuring blijkt dat alles in orde is, of als eventuele gebreken zijn verholpen, wordt de aanhangwagen of caravan voorzien van een speciale sticker. Hèt bewijs voor zowel u als voor politie en andere autoriteiten dat het met de veiligheid voor een jaar lang goed zit.

Foto's

Cheval Liberté GOLD ONE Aluline (op voorraad) 1.5 Paards trailer! Aluminium wanden en vloer. PULLMAN 2 onafhankelijk veersysteem (zeer comfortabel rijcomfort)  GOLD ONE: Eigenschappen  Aluminium bodem

GPTrailers.nl in het kort

Diensten

Aanhangwagens op maat
Leasen van aanhangwagens
Onderhoud en reparatie van aanhangwagens
Verkoop paardentrailers
Verkoop van aanhangwagens
Verkoop van nieuwe aanhangwagens
Verkoop van tweedehandse aanhangwagens

Verzekerd zonder eigen risico

Optioneel

Soorten aanhangwagens

Paardentrailer
Plateauwagen
Tandemasser

Aanhangwagenonderdelen

Aanhangwagen neuswiel
Aanhangwagen oplooprem
Aanhangwagen remmen
Aanhangwagen slot
Aanhangwagen spatborden
Aanhangwagen verlichting

Onze locatie

GPTrailers.nl


Arkens 4 8802 PR Franeker
0683951072 Klik om te bellen