Fokkema aanhangwagens


Hoeksteen 8 4815 PR Breda
076-5710418 Klik om te bellen

Over Fokkema aanhangwagens

Geschiedenis - Sinds 1966 is Fokkema Aanhangwagens in Breda de aanhangwagenspecialist voor Midden-Brabant en West-Brabant. Wij hebben met de dealerschappen van de kwaliteitsmerken Hapert, Anssems en Pega een aantal merken die uitstekend passen bij ons en onze bedrijfsfilosofie. Mede dankzij hun flexibele leveringsprogramma kunnen wij voor veel klanten wat betreft transportoplossingen de wensen inwilligen.

Leveringsgamma - De oplossingen die wij u qua aanhangwagens bieden, vindt u in ons leveringsprogramma van open en gesloten modellen. Wij kunnen u aanhangers aanbieden tot 3500 kilogram, ongeremd en geremd, dus voor zowel B- als BE-rijbewijzen. Vaak zijn er voor specifieke wensen aanpassingen uit de fabriek mogelijk. Dit helpt ons u een zo goed mogelijke oplossing te bieden van uw transportprobleem.

Reparatie en onderhoud - Bent u reeds eigenaar van (een) aanhangwagen (-s), zijn wij tevens het adres voor onderhoud, reparaties en periodieke keuringen door ons vakkundige personeel. Tevens kunt u bij ons terecht voor allerhande onderdelen en accessoires. Vele onderdelen zijn op voorraad, zodat wij u indien nodig zo snel mogelijk weer op weg kunnen helpen.

Verhuur - Sinds kort is het ook mogelijk om aanhangwagens in diverse soorten en afmetingen bij ons te huren. Wij verhuren zowel voor het B- als het BE-rijbewijs diverse aanhangwagens beschikbaar in onze huurvloot. Deze aanhangwagens zijn voor zowel een korte als een langere termijn te huren. Informeert u eens naar onze mogelijkheden.

Tot ziens bij Fokkema Aanhangwagens in Breda.

Hoeksteen 8
4815 PR Breda
076-5710418

Foto's

Fokkema aanhangwagens in het kort

Diensten

Verhuur van aanhangwagens
Verkoop van aanhangwagens

Verzekerd zonder eigen risico

Nee
Optioneel

Onze locatie

Fokkema aanhangwagens


Hoeksteen 8 4815 PR Breda
076-5710418 Klik om te bellen